LOPOV U ZADRUZI! IDE REDOM I BESRAMNO KRADE? Nikog ne štedi - Jakna mu je puna... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOPOV U ZADRUZI! IDE REDOM I BESRAMNO KRADE? Nikog ne štedi - Jakna mu je puna... (VIDEO)

Pa poludeće zadrugari kada vide ovo...

Marko Đedović večeras je iskoristio praznu spavaću sobu, kada su zadrugari večerali u pabu, a zadrugarke bile u frizerskom salonu, pa je išao od kreveta do kreveta i krao stvari trpajući ih u jaknu.

Čudno je da je sa njim bila i Dragana Mitar i da je baš pominjala da joj je neko ukrao kupku, ali se nije obazirala na to šta Đedović radi.

Kada je prošetao po krevetima i napunio jaknu tuđim stvarima, Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izašao u dvorište i sakrivši se iza spomenika, nečiji omekšivač je sipao u svoju flašu.

Da li je možda ovo tajni zadatak, ili ipak Marko krade zato što tako želi pa mu se pružila prilika u odsustvu zadrugara, ostaje nam da vidimo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u galeriji:

Sledi video krađe:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.