LJUDE BOLI ŠTO IMAMO BAZEN! Karić i Jovana progovorili o svojoj vezi, a onda je on priznao nešto NEVEROVATNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 14:07

"LJUDE BOLI ŠTO IMAMO BAZEN!" Karić i Jovana progovorili o svojoj vezi, a onda je on priznao nešto NEVEROVATNO!

"Sve zajedno radimo i uživamo u tome."

Bivši zadrugari Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević savladali su sve prepreke unutar "Zadruge" i nastavili svoju vezu i u realnom svetu.

Oni su se oglasili iz njegove vile na Zvezdari gde misica trenutno boravi, a zajedno su progovorili o tome kako se osećaju nakon što su napustili rijaliti.

Stefan je priznao da rade na prinovi, a kad su ga pitali da li se šali on je istakao da nije šala u pitanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Jovana je otkrila kako se snalazi u kuhinji.

- Snalazim se u kuhinji, volim da provodimo vreme zajedno u kuhinji. Kada prođe leto i kada dođe jesen i zima mislim da ćemo više vremena provoditi za šporetom. Sve zajedno radimo i uživamo u tome - rekla je Jovana.

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

Njih dvoje su progovorili i o svojoj vezi i kako se slažu nakon izlaska iz "Zadruge".

- Mi smo uspeli sve da demantujemo i ostali smo zajedno. Uvek oni nađu zaključke i razloge zašto smo zajedno. Mi smo zajedno iz ljubavi. Nismo se nijednom posvađali otkako smo izašli iz rijalitija. Planovi su nam da pravimo decu, nisam se našalio - ispričao je Stefan, a onda se osvrnuo na bazen koji su mnogo pominjali.

- Ima ljudi koje toliko boli što imamo bazen, nije ovo ne znam ti ni ja šta - rekao je Karić, a Jovana je otkrila da li je zbog para sa Stefanom i zbog toga što je on iz imućne porodice.

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

- Ja da sam takva osoba ja bih bila takva i pre nego što sam se smuvala sa Stefanom - rekla je Jovana.

Stefan je potom prokomentarisao odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

- Mi se ne bavimo rijalitijem niti šta se dešava između Tare i Ša. Znamo samo da su zajedno, drago nam je da je tako. Ša je svašta preživeo unutra, nekom njegovom krivicom. Izborio se i završio se sa Tarom, nadam se da im je dobro - rekao je Karić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.