LJUBOMORA, SVAĐA, UVREDE: Miki ŽESTOKO izvređao Suzanu, jedva čeka da joj vidi leđa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBOMORA, SVAĐA, UVREDE: Miki ŽESTOKO izvređao Suzanu, jedva čeka da joj vidi leđa! (VIDEO)

Ljubav na ispitu

Veliki šef poslao je noćas još jedno pismo na adresu Bele kuće, te su se svi zadrugari okupili oko crnog stola kako bi od ovonedeljnog vođe Davida Dragojevića čuli šta piše u pismu.

Ekipa kauboja se preselila na ostrvo, gde će živeti narednih nekoliko dana, dok su indijanci ostali u Beloj kući, da uživaju u svom prednostima i blagodetima pobede.

S obzirom na to da je nervoza kod svih bila na vrhuncu, kako zbog odvajanja tako i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog čitave situacije, kod nekog je moralo da dođe do kulminacije, a najpodložniji "ispadima" je Miki Đuričić, koji je žestoko napao Suzanu, ni manje ni više nego zbog upaljača. Upaljača koji je uzela od Tome Panića.

Izgleda se Miki osetio izdanim, te je uputio niz uvreda svojoj "prijateljici" Suzi.

- Tražiš ti od Tome upaljač, pored mene živog, p*čka ti materina glupava. M*rš! Kad ti se čovek obrati, pričaš sa njim i to je sasvim normalno! Ali ti se njemu prva ne pbraćaš! Ti se obraćaš čoveku sa kojim ja imam incident! Jesi ti toliki skot? Da li si toliko glupa ili se praviš? Toliko godine imaš a ne znaš da poštuješ ništa - besneo je Miki.

- Šta se dereš, bre? J*bo te Toma i svi, je l znaš - odbrusila je Suzana!

- Slušaj, skote! Ti ne poštuješ nikoga! Pola sata nakon što sam ja čoveka ošamario, ti ga pitaš da li igra igru! Ništa što obećaš ne možeš da ispoštuješ - ludeo je Đuričić! Prepućavanje je nastavljeno dok Suzana nije otišla na ostrvo, sa svojom ekipom.

Celu situaciju pogledajte ovde.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.