LJUBAV NIJE DOVOLJNA! Stanija otkrila pravi RAZLOG raskida sa Markom! Ulazi u Zadrugu 6?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2022, 23:46

"LJUBAV NIJE DOVOLJNA!" Stanija otkrila pravi RAZLOG raskida sa Markom! Ulazi u "Zadrugu 6"?!

Pomiriće se?

Starleta i rijaliti učesnica Stanija Dobrojević pojavila se na žurci Informera.

Ona se pojavila sama na proslavi i potvrdila glasine da je raskinula sa svojim dečkom Markom Markovićem.

- Definitivno smo raskinuli, čuli smo se, moj Pablo je kod njega i ovih dana treba da se vidimo da ga preuzmem. Daljina je odradila svoje, ja sam od početka veze želela da on ide u Ameriku sa mnom, a moji odlasci su bili sve češći, sve duži i daljina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odradi svoje kroz neko vreme. Ne znam da li postoji šansa za pomirenjem. Ja sam neko ko voli da voli, ko sve radi iz ljubavi, ali ljubav nekad nije dovoljna - izjavila je Stanija i otkrila da li će se pojaviti u novoj sezoni "Zadruge":

- Mislim da neću učestvovati. Dobila sam ponudu od jedne naše televizije da se snima moj lični rijaliti, ali nikad se ne zna, možda će se to i desiti.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.