LJUBA I KARAĐORĐE PONOVO ZAJEDNO! Potekle suze i izgovorene prejake reči! Svi u neverici! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBA I KARAĐORĐE PONOVO ZAJEDNO! Potekle suze i izgovorene prejake reči! Svi u neverici! (VIDEO)

Sve smo videli!

Ovonedeljni vođa Lepi Mića odabrao je bivše supružnike Ljubu Pantović i KarađorđaSubotića koji će narednih nedelju dana morati da provedu u izolaciji.

Zbog ovakve odluke Lepog Miće Ljuba je ronila gorke suze i javno je iznela kroz šta je sve prošla dok je živela sa Karađorđem i istakla da sa njim ne želi da provede narednih sedam dana.

- Ja neću ni zarad kakve igre pogaziti svoj ponos. Nije mi prvi put da spavam na ulici i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemam ništa. Svoj obraz imam i nikome ga ne dam ni za nedeljni honorar. Nikome ovde neću da pričam kroz šta sam prolazila - pričala je Ljuba kroz suze, a onda je Aleksandra tiho dobacila kako to nije istina i da je ona želela da joj oduzme ćerku, a te reči je javno prenela Luna Đogani:

Pogledajte rezultate

- Ona je rekla da to nije istina i da ne želi da je sluša jer je ona želela da joj oduzme ćerkicu - prenela je Luna Aleksandrine reči.

- Ona je moralna nakaza, gaduro jedna. Ti si dno dna. Ja ću spavati u štali, neću da se udostojim da spavam sa tom osobom. Meni je mnogo lepše tamo sa kravama da spavam, nego sa njom. Ti i tvoj dečko ste jadni i bedni. Klošarko, šmrdljušo - urlao je Karađorđe.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.