LJUBA HISTERIŠE, PRETI! Aleksandra, LAŽNA TRUDNICE, opaliću ti šamar! Ćerko, znam SVE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2019, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBA HISTERIŠE, PRETI! Aleksandra, LAŽNA TRUDNICE, opaliću ti šamar! Ćerko, znam SVE! (VIDEO)

Opaka porodična svađa.

Gledaoci su i sinoć postavljali pitanja zadrugarima, a njih je čitao Milan Milošević. Publiku je zanimalo zašto Ljuba Pantović daje podršku i pomaže zadrugarima koji nisu u dobrom odnosu sa njenom ćerkom Aleksandrom Subotić.

''Da li je moguće da više savetuješ Anu, Matoru i Sanju šta da pričaju i kako da odgovaraju kada su se svađale sa Stanijom i Aleksandrom'' - glasilo je pitanje za Ljubu Pantović.

- Anu Korać nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam tešila i savetovala. Matoru i Sanju tek nisam. Pomagala sam Matoroj šta da kaže Staniji. To sam komentarisala. Aleksandra, veoma si neotesana. Kada sam ja Anu nunala i tešila. Sram te bilo. Bezobrazna, jedna nevaspitana osobo. Ako i dalje misliš da meni ovde praviš te face. Ja ti kažem da ne pokušavaš da vidiš gde su mi granice. Je l' ti jasno? Lažna trudnice. M*rš u p*čku materinu - vikala je Pantovićeva, a Aleksandra je demantovala:

- Hvala mama, evo Ana ti tapše, tapše ti ćerka. Hvala majko! - vikala je Subotićeva.

Ljuba je potom otkrila ko je njoj za vreme veze sa Davidom Dragojevićem prenosio informacije.

- Moja dva glavna informatora o tome šta ti radiš i kako radiš žive preko puta tebe. Sve znam, sve sam znala i znaću. Svi se udavite u svojim go*nima. Svaki korak sam vam znala. Prestani da si takva, sledeći put kada mi kažeš mrš znaj da ćeš da popiješ vaspitnu, kunem ti se - zapretila joj je kao majka ćerki.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.