LICE PREKRILA RUKAMA: Maja Marinković BRUTALNO isprozivala Miljkovića - MARKO JE MOJA JEDINA GREŠKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LICE PREKRILA RUKAMA: Maja Marinković BRUTALNO isprozivala Miljkovića - MARKO JE MOJA JEDINA GREŠKA!

Nije ga štedela!

Na sva pitanja gledalaca i voditeljke Dušice Jakovljević odgovarale du Sanja Stanković i Maja Marinković koje su sinoć gostovale u emisiji "Zadruga, narod pita".

Tokom noći prikazana je i akcija koju su Marko Miljković i Maja Marinković imali u spavaćoj sobi, a tom prilikom Maji nije bilo prijatno da gleda ove kadrove zbog čega je lice prekrila rukama.

- Taki izvini, tata mi kod kuće ovo gleda. To sam radila u tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zato što sam želela, on mi se dopao, osetila sam emociju prema njemu i mogu da kažem da mi je to jedina greška u rijalitiju. Jako kratko je ovo trajalo, Marko to nikada nije priznao, ali sam ja priznala. Ne sećam se nešto preterano ovoga, jer je kratko trajalo - rekla je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.