LETI PO PLAFONU: Novi FAJT u Zadruzi - udarilo muško na žensko! Zar uoči MITROVDANA!? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETI PO PLAFONU: Novi FAJT u Zadruzi - udarilo muško na žensko! Zar uoči MITROVDANA!? (FOTO)

Nemilosrdno!

Prilikom poslednjeg sastanka, u "Zadruzi" je došlo do novog okršaja! Zorana Stefanov je počela da proziva svoju koleginicu, Saru Reljić da je licemer. Sara se branila, ali bilo je i suza.

Ipak, kako je Zorana energičnija u svađama i raspravama, nadvladala je nežnu Saru. Iz tog razloga Janjuš je stao u Sarinu odbranu, za koju je imao samo reči pohvale.

Nakon što je videla da Janjuš zastupa Reljićevu, umešala se i Saška Karan, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za tili čas eksplodirala i postala ratoborna. Ona se složila sa Zoranom da je Sara licemer i folirant, te je između Janjuša i nje ubrzo izbila svađa!

Prizor nije bio ni malo naivan, Saška i Janjuš su se gađali, skakali jedno na drugo, polivali vodom i gađali flašama, toliko da je sve letelo po plafonu i u vazduhu. Zadrugari su se jako uznemirili, jer je fajt bio žestok, sreća te su takmičari i obezbeđenje sprečili dalji ishod.

Saška je nastavila da provocira Janjuša, koji se jedva suzdržao! Na neko vreme on se sklonio da je ne bi gledao, jer nije mogao da podnese dozu bezobrazluka kojom Saška provocira udarac.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.