LETELO PERJE! Keba i Knez se POKAČILI - izbio haos na snimanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETELO PERJE! Keba i Knez se POKAČILI - izbio haos na snimanju

Posle tvrdili da im je samo bilo dosadno.

Dragan Kojić Keba i Nenad Knežević Knez posvađali su se oko toga čija je maska bolja na snimanju šou programa "Tvoje lice zvuči poznato".

Pevači su se u šminkernici prepirali oko uloga koje su dobili u šestoj epizodi popularne emisije. Dok je Keba ponavljao da je njegova maska bolja i originalnija, Knez je vikao:

- Nemaš, bre, pojma! Videćeš ko je najbolji čim izađem na scenu! Siguran sam da ću pobediti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Posle žučne rasprave, Kojić je otišao iz šminkernice u hodnik i navalio na sendviče. Kada se najeo, vratio se nasmejan i ponašao se kao da se ništa nije desilo. Ostali takmičari su ih zabezeknuto gledali i pitali ih u čemu je bio problem, a Knez se pravdao da su se samo šalili "jer im je bilo dosadno".

Katarina Bogićević i Daniel Kajmakoski nisu mnogo obraćali pažnju na njih dvojicu jer su imali preča posla. Mlada glumica je zajahala pevača, koji ju je oberučke uhvatio i nosio po šminkernici!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.