LETEĆE PERJE: HAOS U NAJAVI! Maja BESNA zbog Ivaninog i Vladinog LJUBAKANJA: I to na NJENE OČI? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETEĆE PERJE: HAOS U NAJAVI! Maja BESNA zbog Ivaninog i Vladinog LJUBAKANJA: I to na NJENE OČI? (VIDEO)

Ne može da mu oprosti!

Veliki šok izazvao je poljubac Ivane Krunić i Vladimira Tomovića, koji su se poljubili na oči Maji Marinković, koja je priznala da je zaljubljena u Tomovića.

Vladimir je jedva dočekao da spomene ovu temu Marinkovićevoj, pa je do detalja prepričavao Mioni Jovanović šta se sinoć dešavalo.

- Nisam to očekivao, i to na njene (Majine) oči, kakav šamar! Ali kada padne frizurica, sve će da se zaboravi - rekao je Tomović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Eto vidiš kakav si ti muškarac, tebe svaka može da poljubi kad hoće. Neće da se zaboravi. Srami se - rekla je Marinkovićeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.