LEPI MIĆA PUKAO PA OSUO PALJBU: Ti si lični MASER MIljane Kulić - ne vuci GLUPE poteze u rijalitiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPI MIĆA PUKAO PA OSUO PALJBU: Ti si lični MASER MIljane Kulić - ne vuci GLUPE poteze u rijalitiju!

Odlepio!

Sukob između Mensura Ajdarpašića i Nikole Orozovića, koji je bio na ivici fizičkog konflikta, digao je zadrugare iz kreveta u ranim jutarnjim časova, a Lepi Mića pokušao je da objasnio Orozoviću gde je pogrešio.

- Čoveče, ti si član Mense, ti si inženjer mašinstva, pa ponašaj se tako. Ponašaj se ko gospoče. Ti si lični maser Miljane Kulić, to ti je profesija! Sve radiš zbog kadra, zašto masiraš baš Miljanu? Ti si akademski građanin, tvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mozak je bogat, koristi ga, ne vuci glupe poteze u rijalitiju - govorio je Mića.

- Nisam se makao, stajao sam tu jer mi j*bao majku. Ja se ne ponašam okej, drugi su ponašaju i to je to - rekao je Nikola.

- I Miljana ti je psovala majku, kažnjen si, opet je masiraš. Ako ti kažem da se makneš, makni se. Ja te učim kako da se ponašaš, ti sve kontra - tvrdio je Lepi Mića.

U video-prilogu ispod pogledajte kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.