LEKARI UTVRDILI MILJANI KULIĆ JOŠ JEDAN POREMEĆAJ?! Evo kako utiče na njeno STANJE i kako se dobija

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 20:05

LEKARI UTVRDILI MILJANI KULIĆ JOŠ JEDAN POREMEĆAJ?! Evo kako utiče na njeno STANJE i kako se dobija

Žalila se doktorima...

Rijaliti učesnica Miljana Kulić nalazi se pod budnim okom lekarskog tima Kliničkog centra Srbije, a kako je Kurir danas pisao, nju je posetio tim psihijatara koji su razgovarali sa njom.

Tom prilikom su oni zaključili da Miljana pati od insomnije, te od njene majke Marije Kulić zahtevali da što pre donese svu raniju psihijatrijsku dokumentaciju (detaljnije o tome čitajte OVDE).

Insomnija je poremećaj sna. Naime, ovaj poremećaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podrazumeva neadekvatan ili loš san jer osoba ima problema da zaspi, prečesto se budi u toku noći, previše rano se budi...

Da bi se insomnija dijagnostikovala, simptomi moraju biti prisutni najmanje tri noći nedeljno i doprinositi lošoj koncentraciji, umoru i konstantnoj neispavanosti. Uglavnom je povezana sa stresnim životnim događajima. Ova vrsta poremećaja može dovesti do brojnih promena u funkcionisanju u svim životnim sferama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.