LEKARI RODITELJIMA DARKA LAZIĆA POSLE 36 DANA DALI VAŽNU INFORMACIJU: Kad su Branka i Milan izašli iz bolničke sobe, UŠLI SU ONI…

Izvor: Svet, 28.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEKARI RODITELJIMA DARKA LAZIĆA POSLE 36 DANA DALI VAŽNU INFORMACIJU: Kad su Branka i Milan izašli iz bolničke sobe, UŠLI SU ONI…

Darko Lazić, koji se od 23. oktobra kada je doživeo saobraćajnu nezgodu, nalazi na odeljenju intenzivne nege u KBC Zemun, zdravstveno je mnogo bolje.
Danas su lekari saopštili porodici da Darko već dva dana nema temperaturu, što je njima dalo vetar u leđa da sve lakše prebrode, piše Blic.
“Darko se odlično oporavlja. Mali problem bila je blago povišena telesna temperatura, ali ni nju više nema. Pluća su sasvim u redu, a on je sve veseliji. Jedva čeka da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << odeljenje intenzivne nege”, kaže izvor.

Roditelji Darka Lazića, Milan i Branka, danas su se u bolnici u ranim jutarnjim časovima zadržali oko pola sata, a majka je sinu donela pomorandže i banane.
Nakon posete roditelja, u odeljenje intenzivne nege došli su fizioterapeuti, koji vežbaju sa folkerom.
“Fizioterapeuti svaki dan vežbaju sa Darkom i ono što je dobra vest je da se svi nadaju da će Darko u banji prohodati”, završava naš izvor.
Inače, odeljenje intenzivne nege na kojoj se pevač nalazi, još uvek je zaključano i unutra mogu da uđu samo najuži članovi porodica bolesnika koji na ovom odeljenju borave.
svetinstagram
The post LEKARI RODITELJIMA DARKA LAZIĆA POSLE 36 DANA DALI VAŽNU INFORMACIJU: Kad su Branka i Milan izašli iz bolničke sobe, UŠLI SU ONI… appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekari otkrivaju trenutno zdravstveno stanje Darka Lazića

Izvor: Tracara.com, 28.Nov.2018

Darko Lazić, koji se od 23. oktobra kada je doživeo saobraćajnu nezgodu, nalazi na odeljenju intenzivne nege u KBC Zemun, zdravstveno je mnogo bolje. Danas su lekari saopštili porodici da Darko već dva dana nema temperaturu, što je njima dalo vetar u leđa da sve lakše prebrode. “Darko se odlično...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.