Izvor: Scandal.rs, 16.Okt.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“LAŽEŠ, BUDALO!” Gagi Đogani odgovorio na pretnje Mikija Đuričića

Gagi Đogani odgovorio je oštro na pretnje i grubost Mikija Đuričića koju je pokazao prema Luni i Adamu, ali i kompletnoj porodici Đogani. Miki je u žaru verbalnog okršaja sa Lunom, smatrajući da je ona kriva za oduzimanje nedeljnog honorara svim učesnicima “Zadruge”, njoj i njenom bratu grubo zapretio: – Moju drugovi su vam roditelje The post “LAŽEŠ, BUDALO!” Gagi Đogani odgovorio na pretnje Mikija Đuričića appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NORMALNO JE DA BRAT I SESTRA BRANE JEDNO DRUGO! Gagi kivan poručio Đuričiću: Ko ti drma kavez! (FOTO)

Izvor: Press, 17.Okt.2018, 09:26

Razočarao me je, od njega to nisam očekivao - kaže denser. . oznati denser Gagi Đogani odlučio je da se oglasi povodom izjave Mikija Đuričiča u rijalitiju ''Zadruga''....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.