LAJE I NAPADA MOJE DETE! Javno obraćanje ocu Lune Đogani ostavilo Srbiju u šoku - Kada izađe...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"LAJE I NAPADA MOJE DETE!" Javno obraćanje ocu Lune Đogani ostavilo Srbiju u šoku - Kada izađe...

Sprema se rat?

Nakon što je Gagi Đogani dao intervju u kom je komentarisao zadrugarku Marijanu Zonjić koja je bila u vezi sa njegovim bratancem Adamom Đoganijem, oglasila se i porodica Zonjić.

Gagi je za Marijnu izjavio kako je ona katastrofa i haos, kao i da je u stanju da se kači na ljude i priče, a zatim je dodao da je i do pre znao na nju. Đogani je izjavio i da mu se Zonjićeva nikada nije sviđala, kao i da nje u "Zadruzi" nema nigde.

Објава >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << коју дели Marijana Zonjić Official (@marijana_zonjic_official) дана 13. Дец 2018. у 4:47 PST

Majka Marijane Zonjić, Dijana bila je veoma pogođena zbog onoga što je Gagi izjavio, a sve vreme tokom razgovora bila je na ivici suza. Dijana je želela ovim putem javno da se obrati ocu Lune Đogani.

- Meni je dosta više laži i napda na moje dete! Zašto je čovek ćutao onda kada se moj suprug javio u program? Gagi je tada rekao da Marijanu ne poznaje lično. Ona je bila sa njim u Makedoniji, da pevaju. Žašto čovek nije tada to rekao, nego sada laje mom detetu iza leđa. A njegova deca se ne kače na druge? Pa Luna se prva kačila na Subotiće, a sada to govori za Marijanu. Zašto je napadaju? Samo želim da poreknem ovog Gagija Đoganija - govori nam Dijana.

Објава коју дели 🔊FUNKY "G"🆕OFFICIAL🔛 (@gagidjogani) дана 8. Дец 2018. у 11:04 PST

- Moja ćerka nije katastrofa! Ne kači se na druge! Ne zanima me to što Gagi priča, a sve to što je on pričao, ćemo da vidimo šta je i kako bilo kada Marijana izađe - dodaje majka Marijane Zonjić.

Pogledajte rezultate

S*KSI RADA! Vrele grudi joj KIPE, a kad se okrenula - OBLA G*ZA ispada iz PROVIDNE ČIPKE! Uf! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.