K*rvo matora! Marija Kulić NAPRAVILA LOM u toku nominacija, a on SKOČIO! Napad i TEŠKE REČI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"K*rvo matora!" Marija Kulić NAPRAVILA LOM u toku nominacija, a on SKOČIO! Napad i TEŠKE REČI!

Provokacije!

Tokom današnjih nominacija, Bane Čolak je pre početka svog izlaganja pokušao da isprovocira Mariju Kulić.

Bane je poslao poruku bivšem učesniku Lazaru Čoliću Zoli da malo poboljša svoju igru u kazinu i poručio mu da sluša pesmu Slobodana Radanovića "Kocka". Time je direktno isprovocirao Mariju Kulić, koja je iznela nekoliko puta nakon svog povratka da se Zola kocka u spoljnom svetu i da njena ćerka, a njegova devojka, Miljana Kulić ima problema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa tim, jer mu novčano pomaže.

Marija je bila hladnokrvna i iskulirala tu provokaciju, međutim kada je došao red na nju da nominuje, odlučila je da mu žestoko uzvrati kada je slala pozdrave:

- Zola, to "Život na ruletu" kod svoje mame radi. A ovoj matoroj kurvi iz Užica poručujem da se ne maltretira da dolazi jednom nedeljno za Niš, nek ide na drugi, treći dan. Željko, voli te bakica najviše na svetu - poručivala je Marija dok je pozdravljala ljude i provocirala Baneta.

- Kravetino, sram te bilo! Pričaš o sebi, kravo matora. Klošarko! I treba Zola da vam uzme pare - uzvratio je Bane ljutito.

- Kada bi Miljana bila maloumna kao ti sa Zerinom, tako bi uradila - odbrusila mu je Kulićka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

OTKRILA CELU ISTINU! Miljana sa SUZAMA u očima ispričala sve o Zoli i RASKIDU - Podvodi je...?! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Marija Kulić NAPRAVILA LOM u toku nominacija, a on SKOČIO! Napad i TEŠKE REČI!

Izvor: Scandal.rs, 06.Apr.2019, 00:17

Tokom današnjih nominacija, Bane Čolak je pre početka svog izlaganja pokušao da isprovocira Mariju Kulić. Bane je poslao poruku bivšem učesniku Lazaru Čoliću Zoli da malo poboljša svoju igru u kazinu i poručio mu da sluša pesmu Slobodana Radanovića “Kocka”. Time je direktno isprovocirao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.