Krvarenje u mozgu! Miljana NAPALA Zolu u EMISIJI UŽIVO! Slao je APEL PRODUKCIJI, a ona IZNENADA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Krvarenje u mozgu!" Miljana NAPALA Zolu u EMISIJI UŽIVO! Slao je APEL PRODUKCIJI, a ona IZNENADA...

Drugi put danas!

Jutros je u ranim jutarnjim časovima u zadruzi izbio haos kada je Miljana Kulić udarila svog bivšeg dečak Zolu. Situacija je bila još dramatičnija kada se uzme u obzir da mu je prišla dok je spavao i tada ga udarila.

On je uplašen tražio da izađe iz Zadruge, ali je ipak na kraju ostao.

Danas se žalio zadrugarima zbog čitave situacije. On je u stahu jer smatra da mu je bezbednost ugrožena, a Miljana mu je navodno, kako on kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvoreno pretila da će ga ubiti.

Mnogi zadrugari, a među njima su Bora Santana i Lepi Mića su se složili, da je Miljana Kulić psihički nestabilna i da ne treba da ostane u rijalitiju.

Podsećamo da Miljani ovakvo ponašanje nije strano, ali da do sada nije bilo fizičkog nasilja. Ona je pre nekoliko dana udarila i Matoru, a drugi po redu bio je Zola, a njeno ponašanje moglo bi se okarakterisati kao totalno nepredvidivo.

Ona se i u toku čitave ove situacije klela u svog sina Željka, stavljajući ga u veoma ružan koncept, a njena nemarnost prema detetu poznata je od ranije.

Iako su mnogi mislili da će Miljana nakon ovoga biti diskvalifikovana, ona je ipak ostala u rijalitiju. Danas je kasnila i na nominacije, a kada se pojavila nastavila je svađu sa Zolom.

- Ja se ovde ne osećam prijatno, niti bezbedno, apelujem na produkciju, upozoravam vas ranije jer vidim da je spremna na sve - rekao je Zola.

- Klošaru jedan, vrati moj novac inače sam na sve spremna. Ti imaš krvarenje u mozgu - rekla je Miljana.

Da li je Miljani i dalje mesto u rijalitiju ili je treba izbaciti? Ostavljamo vama da prosudite.

DOŠLA U PRATNJI VELJKOVE BOGDANE: Pogledajte kako je Ceca BLISTALA na Anastasijinom rođendanu (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.