Kristijan se zbog NJE zamerio Tomoviću - ovaj POTEZ je razotkrio koja se zadrugarka DOPADA Goluboviću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 20:45

Kristijan se zbog NJE zamerio Tomoviću - ovaj POTEZ je razotkrio koja se zadrugarka DOPADA Goluboviću!

Nije mu svejedno!

Kristijan Golubović popričao je sa Nikolom Đorđevićem i Milanom Jankovićem Čorbom o Teodori Bilanović i Vladimiru Tomoviću.

Nikola je isticao da će se Teodora snaći i bez priče sa Čorbom, a Kristijan nije to dopustio kao činjenicu, te je tvrdio da bez njega nje neće ni biti u rijalitiju.

- Vidim ja da je lenština - rekao je Kristijan.

- Jesi li video? Ona je odgovorna za posao, ali je ovako... Dobro, shvatiće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mora da se uključi - ubacio se Čorba.

- Ne, ona će imati priču - rekao je Nikola.

- Bez njega? Nikako! Dolazi vuk rijalitija, Tomović, ja ga pitam šta mu treba, on došao da Teodori poželi laku noć, pokupi je i oduvali pet krugova. On je čovek manijak, koji je non-stop na internetu i samo lovi - dodao je Golubović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.