Izvor: Scandal.rs, 16.Maj.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Golubović raskrinkao STANIJU: Njoj su samo pare u glavi!

Starleta Stanija Dobrojević često pominje Kristijana Golubovića u rijalitiju “Zadruga”. Ona tvrdi da je bio njihov dogovor da demontriraju borilačke veštine u donjem vešu pred milionima gledalaca, te da u tome ne vidi ništa nemoralno. Stanija Kristijana čas hvali, čas kudi, zbog čega se i sam Golubović oglasio iz zatvora u oktobru prošle godine i The post Kristijan Golubović raskrinkao STANIJU: Njoj su samo pare u glavi! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristijan Golubović opleo po Staniji: Lupeta, imala je se*s na Farmi, a sad se folira!

Izvor: Svet, 16.Maj.2019

Stanija Dobrojević i Krstijan Golubović bili su veoma zanimljiv dvojac na Farmi 6, u kojoj su oboje učestvovali.. . Sada, rijalitiju Zadruga 2 Stanija često pominje Kristijana, ali ga čas hvali, čas kudi. Upravo zbog toga se Kristijan svojevremeno oglasio u Zadruzi, gde je izneo jasan stav o Staniji.. –...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.