Kosa raščupana, bez šminke: Evo kako Anastasija Ražnatović izgleda kad se tek probudi!

Izvor: Svet, 12.Jun.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosa raščupana, bez šminke: Evo kako Anastasija Ražnatović izgleda kad se tek probudi!

Kao i svaka javna ličnost, i Anastasija Ražnatović provodi sate i sate posvećene nezi lica i tela, budući da često nosi tešku, scensku šminku.
Publika je upravo u takvim izdanjima i zna: tip-top sređena, našminkana, sa nameštenom frizurom i brižljivo odabranim autfitom.
Ipak, Anastasija je bez ustezanja pokazala na društvenim mrežama kako izgleda kada se tek probudi.

 
Neisfenirana kosa, lice bez šminke i umoran pogled nisu sprečili vlasnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << hita “Rane” da snimi kratak video za sve one koji je prate na društvenim mrežama.

Upravo oni su joj i oduševljeno poručili da im se dopada što je “devojka bez kompleksa” što je i dokazala ovim činom, budući da se ne libi da sa javnošću podeli i svoja različita izdanja.
svetsvet, instagram
The post Kosa raščupana, bez šminke: Evo kako Anastasija Ražnatović izgleda kad se tek probudi! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(FOTO) CECINA ĆERKA BEZ ŠMINKE! Ovako izgleda Anastasija Ražnatović KADA SE TEK PROBUDI!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2019, 02:02

Ćerka Svetlane Cece Ražantović, uglavnom je tip-top doterana, sa pažljivo odabranim stajlingom, pa mnogi ne znaju kako Anastasija izgleda pre ulepšavanja More

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.