Koncert pod nazivom  U čast gospodina muzike Rođe Raičevića u Sava Centru

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert pod nazivom "U čast gospodina muzike Rođe Raičevića" u Sava Centru

Karte se mogu kupiti od 16. septembra na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima širom Beograda. 

Koncert pod nazivom “ U čast gospodina muzike Rođe Raičevića “ održaće se 31. oktobra 2019. godine u velikoj dvorani Sava Centra.

Vlado Georgiev, Aco Pejović, Dženan Lonačarević, Aca Lukas, Boban Rajović, Šako Polumenta, Bojan Marović, Dragana Radosavljević Cakana, Željko Vasić, Slavko Banjac i Lukijan Ivanović provešće nas kroz muzički vremeplov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sećajući se jednog od najkvalitetnijih muzičara koje je naša scena imala.

Oni će zajedno sa publikom pevati Rođine najveće hitove kao što su : Draga, U tebe sam zaljubljen, Tako je suđeno, A ja imam tebe, Da bog da, Ne bih ja, U zemlju sad pao bih od stida... a pored njih izvodiće se i pesme koje je Raičević komponovao za najveće zvezde iz Srbije i Crne Gore.

Koncert se organizuje uz podršku i saglasnost porodice Raičević, a sam događaj ima humanitarni karakter. Kupovinom svake karte pomažu se mladi muzičari, imajući u vidu da je i sam Rođa Raičević studirao Muzičku akademiju u Beogradu.

Karte se mogu kupiti od 16. septembra na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima širom Beograda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.