Kolege zanemele: Smrt glumice Irene Mijačić šokirala sve - Kako je to surovo!

Izvor: Svet plus, 10.Sep.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolege zanemele: Smrt glumice Irene Mijačić šokirala sve - Kako je to surovo!

Irena Mijačić preminula je danas u 45. godini, a njene brojne kolege oglasile su se povodom gubitka glumice.

Pored uloga koje je igrala u pozorištu, Irena je javnosti postala poznata tumačenjem lika advokatice u seriji "Žene sa dedinja". Lena Bogdanović i Anđelka Prpić, koje su sa pokojnom glumicom igrale u pomenutoj seriji, bukvalno su zanemele zbog velikog gubitka.

Latar Ristovski, veoma dirljivom porukom oprostio se od Irene, koja nas je prerano napustila: >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "Irena... Kako je to surovo da jedna tako dobra i mlada glumica ode pre vremena. Uvek nasmejana i ljubazna. U glumi mekana. Igrali smo u filmu "Mali svet". Neka ti na onom svetu bude bolje, draga Irena", rekao je Lazar Ristovski za "Blic".

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Kolege zanemele: Smrt glumice Irene Mičijević šokirala sve - Kako je to surovo!

Izvor: Svet plus, 10.Sep.2017

Irena Mičijević preminula je danas u 45. godini, a njene brojne kolege oglasile su se povodom gubitka glumice...Pored uloga koje je igrala u pozorištu, Irena je javnosti postala poznata tumačenjem lika advokatice u seriji "Žene sa dedinja". Lena Bogdanović i Anđelka Prpić, koje su sa pokojnom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.