Ko je to? Iva neka komšinica... Ivana i Stefan komentarisali kako su proveli noć pa OPELI PO POBEDNICI ZADRUGE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 20:07

"Ko je to? Iva neka komšinica..." Ivana i Stefan komentarisali kako su proveli noć pa OPELI PO POBEDNICI ZADRUGE

Nisu mogli da se suzdrže...

Uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal" uključili su se Ivana Šopić i Stefan Karić. Njih dvoje su otkrili kakva je situacija dan posle velikog superfinala, kako Osman reaguje na njih, da li se Stefan čuo sa porodicom pokojne Dijane Milojković, ali i šta kažu na Ivu.

- Spavali smo zajedno, prelepa je kuća, nisam ja luda (smeh). Šalim se, da, spavali smo zajedno, otišli smo kod njega, on je proveo jutro sa njima, ja sam zaspala. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Razumem ja Osmana, potpuno je drugačije u uslovima tamo. Imponuje mi što su mu sve devojke lepe, onda se ja nalazim u istom košu. Ja mislim da njega nisam zavela na fizički izgled, da je naše prijateljstvo prešlo na nešto više - rekla je Ivana.

- Laknulo mi je, mnogo sam razmišljao šta se dešava napolju, da li su se pokoškali Osman i ona, ali sam verovao da će sve biti kako treba i tako je i ispalo. Uglavnom se njemu sve dopalo, jedino neke ishitrene reakcije mi je zamerio. Iskreno, to sam što sam, takav sam i unutra i napolju, neke predrasude da srušim o meni koje su ljudi imali, uverili su se i promenili mišljenje o meni i zadovoljan sam komentarima napolju - rekao je Stefan.

On se osvrnuo i na porodicu Dijane Milojković.

- Mislim da im nije zasmetalo jer znaju koliko sam je voleo, bio sam sa njima u celoj borbi. Zvao sam Dijaninu majku, ona je u nekom poslu možda pa mi se nije javila, ali se nadam da ćemo se čuti, znam da su me podržavali.

Na kraju, evo kako su Ivana i Stefan reagovali na pomen imena pobednice Zadruge 3, Ive Grgurić.

- Ko je to? Iva neka komšinica? Ne znam ko je to. Ne znam o čemu pričam. Ali ne znamo ko je. Možeš da dođeš sa njom na svadbu, uvek nam treba budala - rekla je Ivana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.