Ko je novi dečko NAJZANOSNIJE RUSKINJE? Ima milione na računu, a pre Irine lomio je srca NAJLEPŠIM ŽENAMA DANAŠNJICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je novi dečko NAJZANOSNIJE RUSKINJE? Ima milione na računu, a pre Irine lomio je srca NAJLEPŠIM ŽENAMA DANAŠNJICE

Lep su par.

Ruska lepotica Irina Šajk ima novog dečka, pišu američki mediji. Njen novi izabranik dobro je poznat tamošnjoj javnosti i to kao milioner, zavodnik i bivši dečko nekih od najlepših žena današnjice.

Reč je o Vitu Šnabelu (34), a na spisku njegovih bivših su Hajdi Klum, Amber Herd i prelepa rumunska glumica Madalina Genea. Šuškalo se da je na ovom spisku i Demi Mur.

Vito je prodavac umetničkih dela, a ovaj posao doneo mu je milionsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaradu. Novac mu ni pre poslovnog uspeha nije bio problem, s obzirom da potiče iz imućne porodice. Njegov otac je poznati nemački reditelj Džulijan Šnabel, autora niza filmova, od kojih je najpoznatiji “Pre nego što padne noć” iz 2000.

Модель Ирина Шейк и галерист Вито Шнабель в Нью-Йорке💫 Стоит отметить, что Вито Шнабель - сын режиссёра Джулианна Шнабеля. Был в отношениях с Хайди Клум, Деми Мур, Лив Тайлер, Мадалиной Генеа и другими. 📸 Backgrid #themoodnews #celebrity #couplegoals #irinashayk #vitoschnabel #newyork #stayhome #иринашейк

A post shared by THE MOOD (@themoodmagazine_) on Mar 31, 2020 at 3:20am PDT

Pažnju svetskih medija Vito je privukao kada je uplovio u vezu sa 13 godina starijom i tada sveže razvedenom Hajdi Klum. Burnu vezu pratili su brojni natpisi o prevarama, preko kojih je lepotica iz Nemalke prelazila više od tri godine. Kap koja je prelila čašu navodno bilo je njegovo hapšenje 3. septembra 2017. na festivalu “Burning Man” u američkoj državi Nevadi. Policija je tada kod njega pronašla gomilu psilocibinskih pečurki koje imaju halucinogeno dejstvo. Prosleđen je u zatvor, ali je sutradan pušten da se brani sa slobode jer je uplatio kauciju od 5.000 dolara.

Ipak, mediji pišu da je pravi razog bila prevara. Vito je slomio srce Hajdi prevarivši je sa Amber Herd.

Pre Hajdi, bio je sa Demi Mur u ljudbavi, ali ta veza trajala je samo nekoliko nedelja. Navodno, on je bio taj koji je stavio tačku na taj odnos.

Koliko će potrajati veza sa Irinom ostaje da se vidi, mada ta ljubav još nije zvanično priznata. Par je uslikan kako se šeta zajedno i kako navode mediji "delovalo je da su više od prijatelja".

BONUS VIDEO: DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.