Kim Kardashian potpuno gola, ali stvarno gola, reklamira novi parfem

Izvor: Tracara.com, 25.Apr.2018, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardashian potpuno gola, ali stvarno gola, reklamira novi parfem

Predstavila novi parfem inspirisan njenim telom Instagram Izgleda da je Kim Kardashian čula onu srpsku pesmu “… na meni biće samo kap parfema…” pa je rešila da potpuno gola reklamira svoj novi parfem. TV zvezda i biznis mogul, kako je strani mediji nazivaju, na društvenim mrežama objavila je set fotografija na kojima se vide goli delovi njenog tela, uključujući bradavice i vaginu, sve zbog toga što se novi parfem zove KKW Body (telo.) Malo je reći da je Kim i ovoga puta rešila >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da “obori” internet. “Moj novi parfem koji stiže u maju je sjajan. On je skulptura mog tela. Miris je toliko dobar, ponosna sam na njega. Miriše onako kako mislite da zlato piriše, iako mu je bopja sasvim drugačije,” rekla je ona. pic.twitter.com/tOZSrMaM4h — Kim Kardashian West (@KimKardashian) April 24, 2018 Kimin prvi parfem, objavljen u novembru, rasprodat je za manje od nedelju dana, a ni ovoga puta ne očekujemo drugačije rezultate.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Pokazala intimne delove: Svetska starleta objavila seriju nagih fotografija (18+)

Izvor: B92, 25.Apr.2018

Najpoznatija starleta Kim Kardašijan Vest svojim najnovijim obnaženim fotkama najavljuje lansiranje novog parfema KKW Body čija bočica će, očekivano, biti u obliku njenog tela...Američka starleta Kim Kardašijan se najnovijim poslovnim uspehom pohvalila na društvenim mrežama, ali i u magazinu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.