Kija učestvovala u jezivoj tuči! Evo šta se desilo!

Izvor: Svet, 22.Avg.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija učestvovala u jezivoj tuči! Evo šta se desilo!

Život pobednice “Zadruge”, Kristine Kije Kockar, i dalje intrigira javnost, a svaki njen korak pomno se prati.
Ona je bila u braku sa pevačem Slobom Radanovićem, dok je nije prevario u rijalitiju, nakon kojeg su se razveli. Međutim, i posle njihovog razlaza spekulisalo se da se bivši supružnici i dalje viđaju.
Kija je u međuvremenu imala i nove partnere, koje je krila od javnosti, često su je povezivali sa mnogim muškarcima sa naše estrade, a Kockareva je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sada na Instagram profilu rešila da otvori dušu te je pustila fanove da je pitaju šta god žele.
Kija je na svom Instagramu odgovaral na razna pitanja, među kojima su i ona o prvim momcima, seksu, tučama i slično. Prvi dečko zvao joj se Marko, a na pitanje kako joj je protekao prvi poljubac i sa koliko godina je bio, Kija je rekla:

– Prvi poljubac dogodio se sa 16 godina. Rekao mi je posle 14 godina da sam bila katastrofa. Meni je bilo super. Prvi seks sa 18 – napisala je ona, a onda posavetovala mlade devojke kada je pravo vreme da imaju prvi odnos.

– Seks treba da imate onda kada ste fizički, psihički i emocionalno zrele. Poljubac je lep kad god, ali ne žurite nigde – dodala je pevačica.

Na pitanje kada se potukla prvi put ona je priznala da je to bilo još u obdaništu.
svetRajko Ristić/Svet
The post Kija učestvovala u jezivoj tuči! Evo šta se desilo! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.