Kija u Premijeri Vikend Specijal o SPALJIVANJU njene knjige!

Izvor: Svet, 29.Okt.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija u Premijeri Vikend Specijal o SPALJIVANJU njene knjige!

Kija Kockar progovorila je o svom životu u autobiografiji, pa je pomenula i bivšeg supruga Slobu Radanovića.
Ona je opisala kako se oseća sada i ko je prvi pročitao njeno delo.
“Bilo je teško na početku, posle sam se navikla. Kada sam dobila knjigu, nisam mogla da je završim. Niko knjigu nije pročitao sve dok nije izašla. Čak ni mama. Izostavila sam mnogo toga, da sam imala vremena, napisala bih još 1.000 stranica. Fokusirala sam se na stvari koje su meni bitne. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je milion detalja. Ono što bih ja mogla da napišem, stalo bi u 10 knjiga”, rekla je Kija i dodala:
“Mene će ovo pratiti ceo život, iako smo stavili tačku. Ja sam je stavila kada sam ja odlučila neke stvari.”
Kija je govorila i o tome kako je reagovala što je njena knjiga bila spaljena.
“Nisam se preterano na to obazirala, ali vidim da se o tome piše. Verovatno je to neki klinac ili klinka, koji očigledno ne zna šta znači imati knjigu. Lepo su rekli da kad počnemo da spaljujemo knjige, spaljivaćemo i ljude”, rekla je ona.
Pevačica je prokomentarisala i to što je njen bivši suprug objavio na Instagramu korice knjige.
“Moj bivši suprug se možda neće složiti sa nekim stvarima u knjizi. Koliko sam videla, on se oglasio na Instagramu. On je meni rekao da nije pročitao knjigu, već da je video slike, ali da će da je pročita. Niko knjigu nije pročitao sve dok nije izašla. Čak ni mama. Jednom prilikom sam rekla: “Da je bilo vremena, napisala bih još 1.000 stranica”. Fokusirala sam se na stvari koje su meni bitne. Bilo je milion detalja. Ono što bih ja mogla da napišem, stalo bi u 10 knjiga”, izjavila je ona u “Premijeri”.
SvetPrintscreen
The post Kija u Premijeri Vikend Specijal o SPALJIVANJU njene knjige! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.