Kija i Sloba se žestoko posvađali: Ostala mu je titula kolege i bivšeg muža Kije Kockar!

Izvor: Svet plus, 19.Maj.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija i Sloba se žestoko posvađali: Ostala mu je titula kolege i bivšeg muža Kije Kockar!

Kija i Sloba se žestoko posvađali! Radanović njenu majku uporedio sa zmijom! Kristina Kockar veoma je slaba na svoju majku Nadicu Zeljković, pa joj je teško pala šala njenog bivšeg supruga Slobodana Radanovića koji je objavio fotografiju uvredljivu pa... za svaku taštu. Ostala mu je titula kolege i bivšeg muža Kije Kockar!

Pevač Sloba Radanović je objavio fotografiju sa zmijom oko vrata, želeći da se našali, ali i komentar koji nije bio baš prikladan: >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

"Pita me žena: "E, je l' imaš onu sliku sa slave sa mojom majkom gde sam ja vas uslikala, ne mogu da je nađem. - Evo, dušo."

Slobu je ovo izgleda zabavljalo, dok je Kiju razljutilo! Kada je ovo videla, Kija nije mogla, a da ne prokomentariše:

"Vređati moju mamu, jednu gospođu i damu, je novi nivo dna čak i za njega. Ali to samo govori o njemu i o njegovom odsustvu etike, morala i socijalne svesti i svakako humora. Zato sam uvek tvrdila da mu je bilo mesto tamo gde se uputio ulaskom u "Zadrugu" i započinjući vezu sa devojkom, čije karakteristike sam već navodila, a i ona nije tema. To je taj rečnik, humor i intelekt. Takvi potomci i treba međusobno da se razmnožavaju i ne treba svoju genetiku da mešaju sa normalnim ljudima, već da ostanu u svom domenu. Emotivno je on za mene završen još dana kada sam donela odluku da se razvedem, kao neka vrsta prijatelja je završio ovog trenutka vređajući moju majku. Ostala mu je titula kolege i bivšeg muža Kije Kockar."

Sloba je demantovao da je želeo da uvredi Kijinu majku preko Instagrama, a ona mu ni tada nije ostala dužna:

"Stavljaš, vređaš moju majku, pa brišeš i onda demantuješ nešto što je istina. Treba da te bude sramota. Stidi se" - napisala je ona na svom Instagramu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

SLOBODANE, TREBA DA TE JE SRAMOTA!!! Kija poklopila bivšeg muža nakon što je pokušao da demantuje da je uvredio njenu mamu!

Izvor: Svet, 19.Maj.2019

Slobi Radanoviću nije se dopao tekst koji smo sinoć objavili vezan za njegov post o Kijinoj mami, pa je napisao da je u pitanju ‘ozbiljna budalaština’.. Njegova bivša supruga Kristina oglasila se na Instagramu i žestoko ga poklopila.. Evo šta je napisala:. . Pročitajte na linku ispod o čemu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.