Kija bacila oko na našeg poznatog košarkaša

Izvor: Svet, 30.Avg.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija bacila oko na našeg poznatog košarkaša

Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar pozvala je srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića da je izvede na piće! Bivša supruga Slobe Radanovića priznala je da joj se dopada naš reprezentativac, kao i da bi volela da izađu na sastanak.
Njih dvoje su se upoznali u julu na koncertu Jala Brata i Bube Korelija na beogradskom stadionu Tašmajdan i otad gaje međusobne simpatije.
“Sviđa mi se jedan košarkaš! Moja simpatija je Bogdan Bogdanović. Ajde, Bogdane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pozovi me na piće”, podelila je Kija svoje emocije uživo na Instagramu i izazvala lavinu komentara u kojima prednjače oni da bi bili baš lep par.
Kristina otkriva za Hit da joj se NBA zvezda dopada, ali tvrdi da se šalila kako joj je on simpatija.
“Jednom sam ga upoznala u prolazu, pružio mi je ruku i to je sve. Ja se za njega malo šalim, nismo u kontaktu, ali valjda imam pravo da pohvalim nekog muškarca”, kaže novopečena pevača, a zatim dvosmisleno dodaje:


Watching these playoffs and getting ready for #grindszn 💆‍♂️😤😠😡🤫 I miss playing the game!
A post shared by BOgdan BOgdanovic (@bogdanbogdanovic) on Apr 22, 2018 at 12:51am PDT


“Čula sam da je opušten momak, kulturan. Znam da slušamo istu muziku.”
Kija je na nastup Jala Brata i Bube Korelija u Beogradu došla u društvu takmičara rijalitija, dok se sportista zabavljao sa prijateljima. Kristina i Bogdan su se upoznali preko zajedničkih poznanika, a veče su proveli ćaskajući. Pošto su između njih odmah sevnule varnice, košarkaš je čak uzeo i broj pevačicinog telefona i obećao joj da će je pozvati. Pošto nije ispunio obećanje, Kristina je prva povukla potez, pa ga je preko Instagrama pozvala da je izvede na piće.
Ni Bogdanović nije ostao imun na čari pobednice “Zadruge”, pa se poverio prijateljima kako je “simpatična i kul”.
NBA košarkaš je, pre nego što je bacio oko na rijaliti zvezdu, bio u vezi s glumicom Jovanom Stojiljković. Oni su bili i vereni, a ljubav je pukla kada se košarkaš preselio u Ameriku, gde trenutno igra za “Sakramento Kingse”. Kristina se nedavno razvela od Slobe Radanovića, koji ju je u “Zadruzi” prevario sa Lunom Đogani. Ona iza sebe ima i vezu sa Budvaninom Andrijom Lazovićem, kod kog je našla utehu posle kraha braka, ali koja je okončana još dok je Kockareva bila u “Zadruzi”.
 
Svete-stock/Rajko Ristić
The post Kija bacila oko na našeg poznatog košarkaša appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kija bacila oko na našeg poznatog košarkaša

Izvor: Press, 31.Avg.2018, 11:37

Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar pozvala je srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića da je izvede na piće! Bivša supruga Slobe Radanovića priznala je da joj se dopada naš reprezentativac, kao i da bi volela da izađu na sastanak. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.