Kija OČITALA BUKVICU Mirki Vasiljević: Njene izjave su PORAŽAVAJUĆE!

Izvor: Svet, 28.Apr.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija OČITALA BUKVICU Mirki Vasiljević: Njene izjave su PORAŽAVAJUĆE!

Mirka Vasiljević šokirala je javnost svojim stavom o vaspitanju ženskog deteta, pa je isprovocirala i javne ličnosti kada je rekla da žensko mora da zna kad da zaćuti.
– Žensko mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, jer onda može da opstane i brak, onda možete da dobijete šta god hoćete, ali malo da sačekate. S druge strane, da kao žensko bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jednostavno, bude pravična kroz život i da bude srećna – izjavila je Vasiljevićeva.
Kija Kockar prva se oglasila na Instagramu sa emotikonom gađenja, a onda je objasnila šta tačno misli.
– Svako ima pravo da vaspitava svoju decu kako god želi, ali dati medijski prostor ovakvoj izjavi u zemlji gde se mi žene i dalje borimo za svoju reč je krajnje bezobzirno i uvredljivo. Kako kažu, žena je ženi najveći neprijatelj. Na društvenim mrežama najuvredljivije komentare žena piše ženi i to je naš najveći poraz, zato ću Mirku mog odgovora poštedeti i verovati da se možda samo nespretno izrazila – poručila je oštro, a onda dodala da nema ništa protiv glumice lično.
– Ako se već vodi tom politikom da treba da zaćutimo mudro, to je trebalo i u ovom slučaju da primeni. I da se zna, ja ništa protiv Mirke lično nemam, ovo bih joj rekla i u lice da je poznajem, ali kao obična žena sam zgrožena takvim razmišljanjem – otvoreno je rekla Kockareva
SvetSvet
The post Kija OČITALA BUKVICU Mirki Vasiljević: Njene izjave su PORAŽAVAJUĆE! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

TREBA DA UĆUTI! Dušica opet imala BRUTALNU poruku za Kiju - održala lekciju o KARIJERI, NE PODNOSI JE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019

Očigledna netrpeljivost između njih dve?!..Voditeljka Dušica Jakovljević gostovala je u emisiji kod Lava Pajkića, gde se dotakla aktuelnih tema...Javnost danima priča o izjavi Mirke Vasiljević koja je izrekla da će ćerku prvo naučiti da zaćuti pred muškarcem kad treba. Kija Kockar takođe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.