Kija Kockar priprema BRUTALNU OSVETU Vuku Mobu, a bivšeg muža OŠURILA: Debeo i siromašan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 01:37

Kija Kockar priprema BRUTALNU OSVETU Vuku Mobu, a bivšeg muža OŠURILA: "Debeo i siromašan!"

Naoštrila se u emisiji uživo!

Voditelj Ognjen Amidžić je večeras u novom izdanju svoje autorske emisije "Amidži šou" ugostio  goste: prvu srpsku starletu Staniju Dobrojević, zatim pevačice Kristinu Kiju Kockar i Mariju Mikić, kao i manekenku Dejanu Živković.

One su odgovarale na neprijatna pitanja, pa su tom prilikom otkrile mnogo toga.

- Šta bi radije, najlepšu g*zu ili najlepšu glavu na svetu - bilo je pitanje za Staniju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Mene je probila g*za, tako da biram g*zu... Mene je moja g*za probila, krenula sam sa tim belfi, znači ne selfi napred, nego belfi, pozadi - rekle je Dobrojevićeva.

- Šta bi radije, zgodnog i lepog ali siromašnog, ili bogatog ali lošeg fizičkog izgleda - bilo je pitanje za Kiju.

- U kom smislu lošeg fizičkog izgleda - zbunila se Kija.

- Ko je tebi ružan - pitao je Ognjen.

- Ja sam izabrala miks jednom, debelog i ružnog, ne ružnog nego siromašnog... Sada bih volela... Ne znam. Ja ne volim zgodne momke, to je očigledno, volim siromašne, što je očigledno, ja bih opet miks uzela, siromašnog i debelog. Meni debelo nije ružno, ne volim trbušnjake, volim prave muškarce. Volela bih da imam pametnog i bogatog, lojalnog, da me voli najviše na svetu kad legnem na njegov stomačić - rekla je Kija.

Kristina Kockar je  prokomentarisala učešće svoje majke Nadice Zeljković u "Zadruzi 4", ali i rat koji već dugo vodi sa Vukom Mobom.

- U "Zadrugu 5" ide baba, bako, pripremi se... Mama je super, oslobodila se, volim što ustaje i govori mišljenje, bilo mi je žao što je ćutala kao bubica je bila. Sad se opustila, mlađi se staraju o njoj - rekla je Kija i dodala:

- Ja se ne oglašavam, da demantujem i da dajem izjave za sve, to bi trajalo 20 časova od 24 časa dnevno. To su povređeni dečaci koji vuku devojčice za kosu tokom velikog odmora. To je pitanje možda za psihologe, ja dalje ne bih komentarisala. Moje ime se spominje i inače, i za gore stvari, niko ne objavi kad radim lepe stvari, najlakše je lupiti etiketu ženi. Nije mi teško kad se pominje moje ime, jer se pominje već godina, to je normalna priča. Ja sad nemam dečka, nemam ni devojku, ni simpatiju čak. Sama sam i fokusiram se na druge stvari. Ali mi je toliko momaka prikačeno, neka ostanu, ništa novo neću dodavati - dodala je Kockareva, koja je naglasila da će tužiti Vuka Moba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.