Kija Kockar PRODAJE SVOJU GARDEROBU! Ne, nije KRIZA u pitanju! RAZLOG je mnogo VEĆI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 12:02

Kija Kockar PRODAJE SVOJU GARDEROBU! Ne, nije KRIZA u pitanju! RAZLOG je mnogo VEĆI!

Kad neko hoće, nađe način!

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica Kristina Kija Kockar na svom Instagram profilu je objavila da prodaje svoju odeću i dok su mnogi pomislili da je kriza pogodila i nju, jer ne nastupa usled situacije sa koronavirusom, ona je objasnila da su drugi razlozi po sredi.

Naime, Kockareva je rešila da organizuje humanitarnu aukciju, a novac će ići za lečenje njene sugrađanke.

Ona će prodati deo svoje garderobe onima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošalju najviše SMS poruka za devojku koja boluje od cerebralne paralize.

Objavu dijeli KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Na tu ideju Kija je došla kada joj je jedan dečko putem Instagrama poslao poruku i pitao gde je kupila majicu sa slike koju je objavila, jer se njegovoj devojci dopada. Kako je više nije bilo u prodaji, pevačica je odlučila da mu pokloni ovaj komad garderobe, pod uslovom da za njenu obolelu sugrađanku pošalje deset SMS poruka.

Objavu dijeli KIJA KOCKAR (@kijakockar)

- Dobila sam danas neobičan zahtev od jednog dečka koji želi da obraduje svoju devojku ovom majicom, jer joj se jako sviđa, a više je nema u prodaji. Rekla sam da pošalje 10 poruka za pomoć obolele devojčice, poslao je 15. Bravo momak. Majica spakovana - napisala je Kija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.