Kćerka Kim Kardashian ima 5 godina i prvu naslovnu stranu

Izvor: Tracara.com, 24.Feb.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kćerka Kim Kardashian ima 5 godina i prvu naslovnu stranu

Petogodišnja North West dobila je prvu samostalnu naslovnu stranu! Malena kćerka Kim Kardashian i Kanyea Westa krasi naslovnicu specijalnog izdanja magazina Woman’s Wear Daily pod nazivom Beauty Inc. Kako magazin navodi, malena North predstavnica je nove generacije pod imenom Alpha. Njena ponosna mama uspeh je podelila sa pratiocima na Instagramu.  “Moja moderna i predivna devojčica North pojavila se na naslovnici časopisa WWD. Jednostavno obožava modu i lepotu i uživa radeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ovo”, napisala je Kim. Čini se da North odlično snalazi pred kamerama pa je tako fotografiju naslovnice lajkovalo više od 4 miliona ljudi. Kim je dodala da je malo prilagodila fotke svom Instagram feedu jer mora da pazi na detalje. View this post on Instagram A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 22, 2019 at 7:52am PST “Malo sam uredila boje na naslovnici kako bi se North bolje uklopila na moj profil,” napisala je ona. North već ima iskustva pred kamerama: sa roditeljima se fotografisala sa časopise Interview i Harper’s Bazaar, dok je prvu veliku kampanju imala za modni brend Fendi. U septembru prošle godine, šetala je modnom pistom za dečiji brend L.O.L. Surprise.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

ŠESTOGODIŠNJA PREDSTAVNICA NOVE GENERACIJE: Ćerka Kim Kardašijan NAŠMINKANA na naslovnici magazina (foto)

Izvor: Story, 24.Feb.2019

Ćerkica Kim Kardašijan i Kanjea Vesta krasi naslovnicu specijalnog izdanja magazina “Woman’s Wear Daily” pod nazivom “Beauty Inc.” Kako magazin navodi, malena Nort Vest predstavnica je nove generacije pod imenom “Alpha”. Njena ponosna mama uspeh je podelila sa pratiocima na Instagramu....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.