Izvor: Scandal.rs, 19.Mar.2019, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Živković nikada nije izgledala bolje i poručuje: “Sijam”

Katarina Živković izgleda bolje nego ikad. Ona je juče premijerno predstavila novu pesmu pod nazivom “Sijam”, a fotografije koje je objavila na Instagram profilu, govore u prilog ovoj priči. Popularna pevačica se odlučila za saradnju sa Marinom Simić, koja je poslednjih godinu dana angažovana na poslovima stiliste mnogih velikih zvezda naše estradne scene, pa će The post Katarina Živković nikada nije izgledala bolje i poručuje: “Sijam” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

IZ PROBLEMA se izdigla kao Feniks iz pepela, ali IPAK IMA OSEĆAJ DA NEŠTO NIJE U REDU, evo ŠTA MUČI Natašu Bekvalac!

Izvor: Story, 19.Mar.2019

Pevačica priznaje da joj baš i ne uspeva da se izbori sa svakim nedaćama… Pop zvezda Nataša Bekvalac pretrpana je poslovnim i privatnim obavezama ali i pored toga, prilično je aktivna na društvenim mrežama. Popularna pevačica objavila je selfi iz automobila na svom Instagram profilu, i tom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.