Katarina Grujić i Marko Gobeljić odlučili se na OVAJ POTEZ, pa otkrila da neće biti lako

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 21:02

Katarina Grujić i Marko Gobeljić odlučili se na OVAJ POTEZ, pa otkrila da neće biti lako

Prelepe vesti...

Pevačica Katarina Grujić ne krije da uživa u vezi sa fudbalerom "Crvene Zvezde" Markom Gobeljićem, sa kojim je u vezi skoro godinu dana.

Da stvari idu u ozbiljnom pravcu govori i novi detalj koji je pevačica otrkila, a to je da je otpočela zajednički život sa fudbalerom.

– Kada ste srećni i zadovoljni onda sve kreće u životu. Nije lako živeti sa sportistom (smeh). Zdravo se hranim, treniram, imam dosta vremena za sebe, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro, pa ćemo videti da li ću još mršaviti ili ne – rekla je Katarina.

– Bila sam ranije na utakmicama, ali sada je podrška najbitinija. Volim kada me gleda, ne propušta ništa. Familija i porodica ima pravo da dođe, pa i ja idem na njegove utakmice – ističe pevačica.

Grujićeva je priznala i kako reaguje na prozivke i negativne komentare.

– Ja se ne obazirem, on mi govori da se ne nerviram. Meni je žao, jer ga mnogo volim, posebno kada se pominje porodica, ali ja ću njegova podrška uvek biti – kaže Kaća u "Premijeri".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.