Karolina Gočeva priredila spektakl na Kolarcu (foto)

Izvor: Svet, 09.Nov.2015, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karolina Gočeva priredila spektakl na Kolarcu (foto)

Koncertom u prepunoj sali Kolarčeve zadužbine najveća makedonska zvezda, Karolina Gočeva, po prvi put beogradskoj publici predstavila se projektom ’’Makedonsko devojče’’.
Dvosatnim koncertom u intimnoj atmosferi Kolarca, lepa pevačica doslovno je oduševila Beograđane, raskošnim interpretacijama najlepših pesama sa albuma ’’Makedonsko devojče 1’’ i ’’Makedonsko devojče 2’’.

Koncert je otvorila numerom “Skopska magla”, nakon koje aplauzi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nisu prestajali. Među pesmama koje se temelje na korenima tradicionalne makedonske muzike, posebno emotivno bilo je izvođenje pesme “Koj da mi zapee”, koju je Gočeva izvela i na bis.

“Jako sam srećna što sam imala priliku da pevam pred beogradskom publikom. Prezadovoljna sam reakcijama na pesme sa ovog projekta, na kome sam rad započela još 2008. godine. Nadam se da ću se od sada češće susretati sa sjajnom beogradskom publikom”, rekla je Karolina.

Harizmatična pevačica nastupila je s bendom posebno oformljenim za ovaj projekat, a kao specijalan gost nastupio je virtuoz na trubi – Džambo Agušev.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karolina Gočeva priredila spektakl na Kolarcu (foto)

Izvor: Scandal.rs, 09.Nov.2015

Koncertom u prepunoj sali Kolarčeve zadužbine najveća makedonska zvezda, Karolina Gočeva, po prvi put beogradskoj publici predstavila se projektom ’’Makedonsko devojče’’...Dvosatnim koncertom u intimnoj atmosferi Kolarca, lepa pevačica doslovno je oduševila Beograđane, raskošnim interpretacijama...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.