Karleuša progovorila o Ljupkinom SKANDALU! Evo na čijoj je strani - ima POSEBNU PORUKU za generala Simića

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 10:38

Karleuša progovorila o Ljupkinom SKANDALU! Evo na čijoj je strani - ima POSEBNU PORUKU za generala Simića

"Ljupka mi je drugarica, a Simke mi je prijatelj."

Pevačica Jelena Karleuša iznela je svoje mišljenje o skandalu koji je nedavno privukao veliku pažnju javnosti, kada je njena koleginica Ljupka Stević, u napadu ljubomore, demolirala dva automobila svom dugogodišnjem ljubavniku, Dragiši Simiću.

- Ljupka je moja drugarica, mada je i Simke moj prijatelj. Ja, negde, uvek moram da budem na ženskoj strani, to je tako. Moram da kažem da je Ljupka bila na mojoj strani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je meni bilo teško, tako da sam svim srcem uz Ljupku. Našem dragom generalu Simiću želim sve najbolje u borbi protiv vatrenih žena koje su očigledno veoma, veoma opasne. On ispada da je fatalan muškarac - kaže Jelena i otkriva da li se ona nekada na tako surov način svetila muškarcima:

- Ja nikad nikome ništa nisam lomila, niti bih. Ja uopšte nisam agresivan tip.

Karleuša je progovorila i o javnim ličnostima koje kupuju preglede na Jutjubu i pratioce na društvenim mrežama.

- Prave zvezde ne kupuju pratioce. Mislila sam na svakog koga ne znaju ni u zgradi, a ima milion pratilaca. Ima stvarno puno velikih regionalnih zvezda koje imaju tek milion... Evo, Severina. Ne može neko koga ne zna ni uža rodbina da ima milion, ali to je zabluda samo za njih i to pokazuje njihovo psihičko stanje. To je sve fejk i laž - rekla nam je JK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.