Karić progovorio o UVREDAMA koje mu je Ivana uputila: NIKADA me gore nisi IZVREĐALA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 09:07

Karić progovorio o UVREDAMA koje mu je Ivana uputila: "NIKADA me gore nisi IZVREĐALA!" (VIDEO)

Haos u emisiji!

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" bivši ljubavnici Ivana Šopić i Stefan Karić nastavili su burnu svađu uživo.

- Ko je koga prvi vređao u porukama i proziva? Šta, tebi je povređen bio ego, sujeta, šta već, nisi mogla da prihvatiš, pa je ispalo da sam ja tebe ostavio, a ne da smo se razišli sporazumno - rekao je Karić.

- Ali tvoji postupci posle toga nisu bili okej, što sam te tačno vređala? Ne mogu tačno da se setim, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio dosta napet, ja nisam mogla da ga trpim, ja sam rekla da to ne želim, mogli smo da nastavimo da budemo u tom odnosu, ali smo se onda dogovorili da to prekinemo. On je pisao nešto na Tviteru, meni je voditelj to čitao u emisiji, onda su neke osobe izmišljale razloge za naš raskid, pa su objavljivale njegove prepiske... Mi nismo raskinuli zbog Tvitera, sad ću da objavnim, mene je nerviralo to što je on napravio profil, a ja nisam ni znala to. Nisam stigla da budem ljubomorna na lepe i zgodne devojke, a ne da je debeli buldog razlog našeg razloga, one same izmišljaju da su razlog našeg raskida. On je u Premijeri rekao da nismo zajedno zbog naše prošlosti, on je trebao da bude svestan šta će o meni da se priča - odbrusila je Ivana.

- Čitam šta mi je pisala - tvrdio je Stefan.

- Okej, jesam, izvređala sam te, ali ti nisi uradio dobru stvar za mene. Sećam se da Luna ustaje, tada smo bili u svađi i ona je rekla da je pala u depresiju, da su joj dolazili Gagi i Anabela, on mene u najgoroj svađi pogleda i kaže: ,,Ivana, šta god da se desi, ja sam tu za tebe, nikada ne bih dozvolio da budeš u depresiji". Ti si dozvolio još goru stvar! Ti si se promenio za 180 stepeni - objasnila je Šopićeva.

- Pa kada me izvređaš kao poslednjeg... I posle treba da te pitam: ,,Kako si?". Od ovoga se nismo izvređali nikada više - uzvratio je Stefan.

- Tu ima ,,Sram te bilo", ,,Kakav si, dvoličan si" - bila je ironična Ivana.

U video prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.