Izvor: Svet plus, 15.Apr.2021, 20:47

Kalkanski krugovi: Ljubavni trougao ostaje i dalje u punoj snazi!

Serija "Kalkanski krugovi" i nakon emitovanja nastavlja da drži pažnju... Ljubavni trougao ostaje i dalje u punoj snazi. Sve ljubavi u njemu su najstrože zabranjene prirodom, ali razum je nekad iznad te prirode. S kime će Dejan na kraju ostati – sa Svetlanom ili Verom?

"Kalkanski krugovi" polako privedoše kraju svoju mističnu sagu, prvu u nizu – nadamo se. Pitanja mnoga još su otvorena i – bez odgovora. A nas ti odgovori zanimaju baš mnogo. Jer zašto smo onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i gledali seriju, ako ćemo za iste ostati uskraćeni. Tri pitanja su i dalje najvažnija. Ko je baba Guba? Čemu služe narukvice koje nose određeni seljani? I ko je sa kim tu zaista u srodstvu? Pa, da krenemo redom.

Iako smo na osnovu reči Đorđa Milosavljevića mogli naslutiti da će nas u Zabranu kao baba Guba sačekati Magdalena, koju je dočarala Vesna Trivalić, istina je bila drugačija. Sada sumnje više nema. Baba Gubu je odglumila Nina Janković Dičić. Pitanje koje i dalje ostaje otvoreno jeste – gde je Magdalena? I u kom trenutku će se ona pojaviti u seriji. Jedini put kada se Magdalena, odnosno Vesna Trivalić u toj ulozi, pojavljuje jeste na fotografiji. Ali da li je Đorđe Milosavljević mislio na to kada je rekao da ćemo videti Magdalenu?

Magdalena ili ne, u Zabranu nas je ipak sačekala druga baba Guba. Reč je o Vidosavi Marković. Ženi koja je decenijama bila zatočena u Zabranu, i koja je na ceo Gubin Dol bacila kletvu. Ona je bez sumnje, što se može zaključiti na osnovu lika, ali i činjenica koje je Svetlana otkrila prilikom istraživanja – njena daleka rođaka. Samim tim i Dejanova, budući da njih dvoje potiču od istih praroditelja. Vidosave i Konstantina.

Ta priča stara je više od veka, a jedina spona među svima jeste narukvica koja povezuje Dejana, Mionu, Velibora, Petra i Milanku. Dve strane jednog istog novčića koje se nikada ne smeju susresti. Međutim, izgleda da sudbina ima druge planove. Barem ako je suditi prema strasnim scenama koje su na kraju serije podelili Svetlana i Dejan.   

Ljubavni trougao ostaje i dalje u punoj snazi. Sve ljubavi u njemu su najstrože zabranjene prirodom, ali razum je nekad iznad te prirode. S kime će Dejan na kraju ostati – sa Svetlanom ili Verom?

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.