Kako se suši veš za samo 2 sata iako je napolju minus!

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2022, 21:11

Kako se suši veš za samo 2 sata iako je napolju minus!

Da li znate kako se suši veš za samo 2 sata iako je napolju minus!? Sigurno vas zamara da čekate ili da gledate taj isti veš satima... Evo rešenja!

Ima rešenja da se vaš veš brže osuši. Jedna žena uspeva da ga osuši za samo 2 sata.

Aliks Birn živi u garsonjeri sa svojim partnerom. Veoma često peru veš i iako imaju nekoliko sklopivih sušara, ne mogu da podnesu veš, čije sušenje traje dugo. Ova 24-godišnja žena pronašla je način da brže osuši svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << odeću.

Evo kako!

Napravila je mali „šator“ za sušenje veša. Zakačila je čaršav za radijator i napravila malu sušaru. Veš se osušio za samo dva sata.

- Bio je to trenutak eureke! Pokušala sam da nađem drugo mesto da osušim čaršav, ali sam morala da ga okačim samo na punu sušaru – kaže ona.

Sasvim slučajno pronašla je ovo genijalno rešenje za sušenje veša koje će svi želeti da isprobaju.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.