Kako je ovo moguće? ISTOPILA KILOGRAME PREKO NOĆI! Kulićka se skinula u kupaći i ŠOKIRALA IZGLEDOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 20:39

Kako je ovo moguće? ISTOPILA KILOGRAME PREKO NOĆI! Kulićka se skinula u kupaći i ŠOKIRALA IZGLEDOM

Znatno smršala!

Iako se sunce već uveliko "sakrilo", Miljani Kulić to nije smetalo, pa je odlučila da se brćne i zapliva u bazenu. Izabrala je jedan od svojih jednodelnih kupaćih kostima i odmah uskočila u bazen.

Sve vreme se zagledala, a bila je ponosna na sebe, s obzirom da je zadrugarka uporna u svojoj odluci da dovede liniju do savršenstva, a sada je na dobrom putu.

Koliko je odlučna u tome, govori i činjenica da je Kulićeva satima plivala, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mareći na mrak koji je počeo da pada.

Zadruga 4 - Miljana se brćnula i zaplivala - 01.05.2021. pic.twitter.com/3uzSZi6IYz

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) May 1, 2021

Inače, Miljana Kulić rano jutros je otišla do ekonomskog dvorišta i prvo probala da otvori kapiju.

Kada joj to nije uspelo, Kulićeva je krenula da tumara po dvorištu, a zatim probala da se popne na krov. Međutim, nije uspela ni u tome. Miljana je potom otišla do drugih vrata, ali je videla da ni sa njima ne može ništa da uradi.

Kulićeva je potom otišla do vrata svog nekadašnjeg apartmana, ali je i on bio zaključan.

Na kraju je otišla do glavne kapije, a kada joj ni to nije uspelo, došla je do prozora koji je nedavno slomila Tara Simov i počela da lupa.

Na kraju, Miljana je otišla do dnevne sobe i legla na garnituru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.