Kakav neverovatan preokret za “pumpadžiju”: Borisa Petrovića vratili u “Prvi glas Srbije”?!

Izvor: Poznati.info, 19.Jan.2013, 05:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav neverovatan preokret za “pumpadžiju”: Borisa Petrovića vratili u “Prvi glas Srbije”?!

Ovaj momak izazvao bi burne reakcije i kada je ostajao u daljem toku takmičenja, i kada je ispao. Ali šta se to sada desilo?

Čuveni “pumpadžija” ovojio je brojnu publiku svojim šarmom, ali na kraju je ipak propao kroz ozloglašenu rupu u “Prvom glasu Srbije”. Boris Petrović posle toga javno se zahvalio žiriju, ali sada se dogodilo nešto neverovatno!

- ‘Ladno su me vratili, vidimo se u nedelju u finalu! - napisao je on pored slike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
Međutim, izgleda da je u pitanju samo sličica koju su napravili njegovi fanovi. Ono što su uradili jeste da su snimak na kojem “pumpadžija” propada kroz rupu samo pustili unazad. Tako izgleda kao da se Boris vraća iz rupe i ostaje u šou. Mada, nikad se ne zna! Produkcija ima uvek neko iznenađenje pa možda se on, kao i ostali takmičari koji su ispali, vrate i otpevaju još neku pesmu.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.