Kad je video da je Zerina OBRIJALA GLAVU, Vladimir ZANEMEO, pa uradio jedinu NORMALNU stvar! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je video da je Zerina OBRIJALA GLAVU, Vladimir ZANEMEO, pa uradio jedinu NORMALNU stvar! (VIDEO)

Suviše potresno.

Nakon što je Vladimir Todorović video svoju bivšu devojku, Zerinu Hećo potpuno obrijane glave, odlučio je da ne spava više u izolaciji, jer je to za njega veoma stresno.

Vlada je otkrio da ne može da gleda Zerinu u takvom stanju, jer se poverio Nenadu Aleksiću Ša i Lepom Mići da je svoje roditelje sahranio bez kose.

Ušao je u izolaciju, pokupio svoje stvari, ne progovarajući nijednu reč sa Zerinom. Brzinom munje je izašao iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prostorije i uputio se ka Beloj kući sa posteljinom u rukama.

Da podsetimo, Zerine je nakon demonstrativnog napuštanja emisije ,,Igra istine" otišla u spoljni toalet, gde je odlučila da sebi ošiša, a potom i obrije kosu, zbog toga što je počela naglo da opada.

NEVIĐENO: Usred intervjua, Aleks je pozvala Davidova mama! Nije verovala ŠTA ČUJE! Tiče se njene ĆERKE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.