Kad izađem napolje svi me gledaju. Nimalo mi nije prijatno zbog toga

Izvor: Prva.rs, 15.Dec.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kad izađem napolje svi me gledaju. Nimalo mi nije prijatno zbog toga"

Iako je od tada prošlo 28 godina, u vreme novogodišnjih praznika film se reprizira širom sveta. Upravo to je razlog zbog koga Kalkin, koji i dan danas zarađuje od tog filma, nije pao u zaborav. 
Gostujući u emisiji Džimija Falona, Kalkin je rekao da ne voli da gleda film "Sam u kući". Glumac je priznao da ga je poslednji put pogledao pre 15 godina. Kako je rekao, to je češće radio dok je bio klinac, kako bi se hvalio pred devojkama sa kojima je izlazio i tako iskoristio svoju popularnost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << />

"Svima je jasno da ja taj film ne mogu da gledam na način na koji to rade ljudi koji nisu bili na snimanju", rekao je on.
"Vreme Božića je moje vreme, vreme Mekolija. I toga sam vrlo svestan. Zato u ovo doba godine slabije izlazim iz kuće i pokušavam da izbegavam ljude što je više moguće. Kad izađem napolje, svi me gledaju i primećuju. Nije mi nimalo prijatno zbog toga, osećam se čudno", istakao je Kalkin.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.