KUR*I JEDNI! PRLJAVA IGRA! Oformile grupu - pobeda SIGURNA! Zbog OVOGA će SVI Kijevci glasati za njih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUR*I JEDNI! PRLJAVA IGRA! Oformile grupu - pobeda SIGURNA! Zbog OVOGA će SVI Kijevci glasati za njih!

Mina je smislila dobru taktiku!

Zadrugari su od Velikog šefa dobili zadatak da se podele u devet grupa, po pet članova. Svaka grupa treba da smisli koreografiju uz pesmu koju želi, uz koju će potom da igra u studiju, a publika će imati priliku da glasa.

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

Luna Đogani je prva poskočila, rekavši da ona zna o čemu se radi, da je isti zadatak bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Zadruzi 1 i da je bilo veoma zabavno. Odmah je odabrala da u njenoj grupi budu bliznakinje, Nataša Moskva i Maja Marinković.

JEZIVE REČI O LUNI I ADAMU Ljudi, ovo je potpuno BOLESNO! "Prijaviti ODMAH!" Najveći SKANDAL Zadruge 2

Ostali ukućani su takođe krenuli da se raspoređuju, ali je jedino Mina Vrbaški odabrala i pesmu uz koju će igrati. Njenu ekipu čine Stanija Dobrojević, Ramona Beganović, Dorotea Jovanović i Marijana Zonjić.

ZA SAMO PAR SATI SE RASTAJU: Sinoć su pravili HAOS - a uskoro NEKO od njih LETI IZ RIJALITIJA! Rizik na 300!

Kada je Stanija čula koja je pesma u pitanju, načisto je odlepila od sreće, jer se radi o numeri pobednice prve sezone rijalitija Zadruga, Kristine Kije Kockar - "Ne vraćam se na staro".

STANIJA I VLADA? Uh, daleko je to od Lune i Slobe! Fali im KLJUČAN detalj za uspeh! (FOTO)

Stanija je odmah predložila da devojke budu isto obučene i našminkane, sa crvenim karminom.

- Jao, ku*ci jedni, pa hoćete da dobijete jeftine poene. Skupljate Kijine glasače, uz njenu pesmu igrate - rekao je Vladimir Tomović svojoj devojci.

- Ne verujem kakvu si ideju dala, jer mnogima neće biti pravo. Top! Prvi Vladimir, moj dečko, moja ljubav koji me voli najviše na svetu, govori kako uzimamo sad jeftine poene - rekla je Stanija Mini.

- Šta me briga, čula sam, idem da pobedim, ne idem da se zajebavam - rekla joj je Mina i dodala da se dobijaju dobre nagrade za pobedu, 5 i 10 hiljada, kao i kutija puna slatkiša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.