KUPI SVOJE STVARI I MRŠ NAPOLJE! Car SE OBRUŠIO na Mariju - Rodila si ćerku da joj PRAVIŠ IZBORE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 11:54

"KUPI SVOJE STVARI I M'RŠ NAPOLJE!" Car SE OBRUŠIO na Mariju - Rodila si ćerku da joj PRAVIŠ IZBORE

Filip je ogorčen na zadrugarkinu želju da se upliće u veze njene kćeri!

Filip Car pričao je sa Marijom Kulić i Miljanom Kulić o situaciji sa Lazarom Čolićem Zolom.

Zola se, po svemu sudeći, previše opustio na žurci i na očigled svih zadrugara, flertovao sa Anitom. Miljana je doživela pomračenje i pokušala da napravi ljubomornu scenu sa Nenadom Macanovićem - Bebicom.

- Meni je on prijatelj, ne bih voleo da ispada da neko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega folira. Šta treba da se je**va sa njim, pa da on završi sa Anitom? Pogrešila si, ona je pogrešila večeras, ogrešila si se o Zolu, jer nije ništa loše uradio - rekao je Car.

- Flertovao je - rekla je Marija.

- To je u tvojoj glavi. To što si ti Miljana videla kod Zole flert, on može da vidi flert 12 puta. Zamisli kada bi Bebicinu svaku reč on uzimao za ozbiljno? Nakon ovoga večeras, ja sam opet za to da Miljana i Zola ne budu zajedno. Ako će se njihova veza zasnivati na tome da je flertovao, ku**c palac, je**m ti ja u usta takvu vezu - psovao je Car.

- Ja sam došla po nju, da ode da vidi sama - rekla je Marija.

- Vi kao vi, generalno, niste normalni, da jeste, ne biste bili zajedno tu - rekao je Car.

- Goca Džehverović i njena ćerka nisu normalne? Luna i Anabela - pitala je Marija.

- Ne. Pa je l' jesu normalne? Ne. Nakon večerašnje večeri, ne trebaju da budu zajedno ni Zola ni Miljana, a ni Bebica ni Miljana. Svako svojim poslom - rekao je Filip.

- I ja sam za to - rekla je Kulićka.

- Ti hoćeš da utičeš na nju, nemoj mi tu seljačku demagogiju. Ja nisam imao dovoljno bodova da upišem pomorsku školu. Meni otac sredi preko veze i ja dođem tamo. Bila je najgora škola u Hrvatskoj po toj delikvenciji. Bili su svi najgori, deca debili. Prođe pet šest dana, ja se potučem, ukor ovaj, ukor onaj. Ja lažem mog oca, lažiram prepis kao da zna moj otac, glumim da idem u školu. Izbace me kao pomorca, upišem za konobara, izbace me i odatle. Iz sve tri škole su me izbacili i znaš šta mi kaže otac? Dolazim kući, on mi kaže: "Lagao si, preko veze sam te upisivao. Ti si mangup je l'? Nećeš da se šokoluješ. Ti si frajer, je l' da? A frajer si da ti mama i ja dajemo pare, kupi svoje stvari i m'rš napolje". Mama i sestra tada plaču, a on viče: "Pusti ga, čim ga zaboli želudac, on se vraća". Pusti ti to, rodila si ćerku da joj praviš izbore - rekao je Car.

- I maćehu bi više poštovala - rekla je Marija.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.