KUNEM SE U MAJKU NEĆU BITI S TOBOM! Aleks brutalno spustila Cara, on je ODUVAO: Nije to to...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 21:46

KUNEM SE U MAJKU NEĆU BITI S TOBOM! Aleks brutalno spustila Cara, on je ODUVAO: "Nije to to...!"

"Neću da budem deo cirkusa!"

Raskid Aleksandre Nikolić i Filipa Cara glavna je tema ovih dana. O tome smo već pisali ovde.

Aleks Nikolić je odmah nakon emisije "Gledanje snimaka" prišla Filipu Caru Lazaru Čoliću Zoli koji su sedeli u dvorištu, te su započeli priču o njihovom odnosu.

- Bože, kakva je ovo budala (Maja). Ona je na kauču procvetala kada je ovo čula. Sva se smeje, pa ovo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa ono...I ja i ona, svaki dan Zola pričamo - rekla je Aleks.

- U Bosu moju ti se kunem da mu prijaš - rekao je Zola.

- Ja kada sam se i sa ovom našao, video sam da nije to to. Ona se ponašala bolje nego ovde, samo onu noć jednu je. Poludela je jer je nanjušila da hoću da pobegnem - naveo je Car.

- On tako dođe, napravi haos, izvrne iz cipela, i onda ode. U kom si ti problemu - pitala je Aleks.

- Vi dok ne uđete u vezu, on će biti najgori - rekao je Zola.

- Vidiš ti kako on razmišlja šta će ljudi reći...Ja neću da uđem sa njim u vezu, kunem ti se majkom mojom Slovenkom. Ja ti kažem, neću - rekla je Aleks.

- Od prvog dana ona i ja pričamo, još u krevetu, da trebamo da se razdvojimo, ali nije lako kad ti neko prija. Legao sam preko nje, ali preko ćebeta - rekao je Car.

- Neću da budem deo cirkusa. Nemam legitimitet i kredibilitet da kažem bilo kome bilo šta sada, moram da ćutim - rekla je Aleks.

- Ona je u filmu da je meni ovo bio cilj - rekao je Car.

- Ne kažem da sam mu trebala, ali on ima u sebi tu želju, kada je nešto neosvojivo da osvoji i onda kada osvoji, tada mu nije intresantno - rekla je Aleks.

- Ona je trebala da izađe iz tog odnosa, pa da izađe. Trebala je da kaže da joj ključa u glavi i to je to - rekao je Car.

-Ma šta ti pričaš o tome šta sam ja trebala da uradim? Pričamo o tome šta si ti sinoć uradio i šta si mi rekao. Ja sam kriva i ja sam ta koja je nešto uradila - rekla je Aleks.

- Ako je tebi neka emocija prestala, ti si to trebala da kažeš nevezano za Filipa - dodao je Zola.

- Nije mi prestala emocija, nego sam uhvatila da mi prija drugi muškarac. Meni je bilo lepo da me pipne - rekla je Aleks.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.