KRVARI, LOŠE JOJ, HITAN POZIV ZA MILICU I ŽELJKA: Strašno - velika PREVARA u Zadruzi! Sve otkriveno... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVARI, LOŠE JOJ, HITAN POZIV ZA MILICU I ŽELJKA: Strašno - velika PREVARA u Zadruzi! Sve otkriveno... (VIDEO)

Šta li neće smisliti.

U toku današnjih nominacija u rijalitiju "Zadruga", Miljana Kulić je apelovala na produkciju da hitno povede računa o njenom zdravstvenom stanju koje je, kako je ona tvrdila, kritično.

Prvo je na produkciju, tačnije na Milicu i Željka Mitrovića direktno (rekla je "šef i šefica"), apelovala Marija Kulić. Tražila je hitan sastanak s njima.

- Obraćam se Velikom šefu ili Šefici, svejedno je. Poručujem im da ozbiljno shvate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miljanino stanje i da me pozovu pod hitno sutra ili u toku noći na razgovor. Da vidimo šta ćemo sa njom - rekla je mama Marija pre nego što je otkrila koga nominuje.

Potom je i Miljana iskoristila nekoliko trenutaka da ispriča o svom zdravstvenom stanju.

- Danima mi je loše, teško mi je u glavi. Danima povraćam, bole me grudi, podigla mi se dijafragma, zuji mi u ušima, ne mogu vazduh da udahnem... Usta mi se suše i modra su mi, imala sam juče pritisak 150 sa 90 pa su mi u hitnoj dali lek za sniženje pritiska, ali mi opet nije dobro. Moram da razgovaram sa nekim, da me pošalju na ispitivanje. Ponovo krvarim... Danima idem po kući kao neka ludača i kao zombi. Neka dođu što pre po mene - poručila je Miljana, glasala u nominacijama i potom napustila sto zbog toga što se nije, kako je rekla, osećala dobro.

Međutim, izgleda da je to bila samo farsa i da zapravo Nišlijka sprema malu prevaru. Miljana Kulić i njena majka Marija, danima unazad pričaju kako je zdravstveno stanje rijaliti mame veoma loše. Naime, Kulićeva konstantno insistira da poseti Zemunsku bolnicu u želji da proveri svoje zdravlje, govoreći kako se oseća loše.

Kako piše Pink.rs, Miljani je samo ovo bio izgovor kako bi videla Darka Lazića, pevača koji je više od nedelju dana u pomenutoj bolnici na lečenju posle teške saobraćajne nesreće.

Lekarsko osoblje je uradilo sve moguće analize i ustanovljeno je da je Miljana apsolutno zdrava. Da podsetimo, Kulićeva je u nekoliko navrata ranije i spominjala da želi da obiđe pevača, a svoje zdravstveno stanje je iskoristila kao opravdanje da izađe iz rijalitija ne bi li ga videla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.