KRUNIĆKA SE GUŠILA U SUZAMA Kakvo je ovo zlo u ljudima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUNIĆKA SE GUŠILA U SUZAMA "Kakvo je ovo zlo u ljudima" (VIDEO)

Totalno razočarana.

Pevačica Ivana Krunić često komentariše koliko su ljudi spremni da odu daleko samo da bi privukli pažnju.

Ona je šokirana ponašanjem zadrugara, a sada se dogodila i situacija koja je prelila čašu - kada je većina zadrugara skočila kroz prozor kako bi među prvima ušli u čamac i stigli do prodavnice.

Zbog tog prizora ona je počela neutešno da plače, a Natalija Trik FX dala je sve od sebe da je uteši.

Krunićka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pokazala svoju slabost i da ne može da se izbori sa svima.

- Ne mogu da verujem kakvi su ljudi! Ja ne mogu da verujem koliko zla ima u ljudima i sve više dolazi do izražaja. Ljudima ništa nije sveto, sve bi uradili zarad honorara! Na sve su spremni - jecala je Ivana.

- Znam kako ti je, ne mogu ni ja da shvatim kakvi su to ljudi. Mi imamo svoj život, mi nismo rijaliti igrači. Boli me uvo i za pare i za cigare i za hranu - rekla je Natalija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.