KROZ SUZE SU UŠLI U ODNOS! Mensur smatra da je Sandra dobar GLUMAC - Izgradila priču sa Anđelom NA SILU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 02:16

"KROZ SUZE SU UŠLI U ODNOS!" Mensur smatra da je Sandra dobar GLUMAC - Izgradila priču sa Anđelom NA SILU?

Našao "dlaku u jajetu"!

U toku emisije "Nominacije" koju vodi voditelj Milan Milošević, zadrugari biraju između Sandre Rešić i Anđela Rankovića koje je za potrčke postavio ovonedeljni vođa Mateja Matijević.

Naredni je nominovao Mensur Ajdarpašić:

- Dvoje ljudi koji su jako interesantni sa mnogo grešaka i sa mnogo nelogičnosti u njihovim odnosima i ličnostima. Razmišljam da li da ih komentarišem jer mi ih je žao. Vidim da trpe ovaj odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na silu. Vidim da im ne prija sve ovo što moraju da proživljavaju i doživljavaju. On je krenuo u tonu od onoga što on nije, kao da je vežbao i pokušavao da fascinira ogroman broj ljudi. Uspeo je da pokaže ono što je on zapavo. Meni ga je žao, vidim da je labilna ličnost, i da je nesnađen i ne može da kao individua da funckioniše. Mislim da je svaki odnos nepriprodan, kao da trpi, kao da radi kako oni žele. Kao da se trudi da bude ono što oni zamišljaju da je on. Milsim da je cvetao u ondosu sa Natašom Radan i sa Daliliom. Ja ne bih da ga povredim ovom izlaganjem. Milsim da Sandra vidi u njemu ono što on nema prema njoj, milsim da ona to oseća. On je nju tek onako odstranio i tada je videla da mu je niko. Moraš i da, previše za njega finog i kulturnog, previše grešaka. Takođe je neko ko mora da se stopi sa većinom i sa ljudima koji su njoj dragi. Ona se prepala kada je Marko grubo pričao sa njom, ona je nerado prihvatila to. Oni su kroz suze ušli u taj odnos. Ono što bi trebalo da bude, toga nema. Ja mislim da su oni imali nešto nakon četvte sezone. Nemaju oni malo godina da bi bili nesvesni svojih grešaka. Bez obrzira na moj odnos sa Sandrom Rešić, i koliko god da ja mislim da je ona neprirodna, ja mislim da će ona biti dugo, dugu u rijalitiju. Ja nemam ništa protiv nje, smatram da je jako dobar glumac, trudi se, ako ništa drugo. Shodno tome, ostavljam Sandru, a šaljem Anđela Ranković - nominovao je Mensur Ajdarpašić.

Sledeća je nominovala Milica Veselinović:

- Meni su oni slatki, i meni je Sandra mnogo slatka. Sandra se mnogo pogubila, od trenutka kada je te večeri na pretresu. Pitao si je nešto, ona ne zna šta da odgovori. Nemaju pritisak, trebaju da se prepuste. Smatram da nisi trebao da uđeš u veze, nego si to vreme trebao da posvetiš Sandri. Bolje da su ušli, nego da nisu. Ja znam kako je meni bilo u tim situacijama. To je sve jednostavno, neka su, bolje što su ušli u vezu nego da se Sandra kaje što nije ušla kada joj se pružila prilika. Smatram da trebate da se prepustite tom odnosu. Sadra je toliko potonula... Što se tiče njih, oni su srećni i ispunjeni. Oni su i stariji od mene, trebaju da se posvete jedan drugom, da ne razmišljaju da li će neko da prevrne očima ili slično. Ako su pružili roditeljima nemir, neka se izvinu zbog toga i to je to. Ja sam sa Sandrom u odličnim odnosima. Ako upalim tv i vidim Sandru, gasim tv. Kada sam je upoznala, drugačiji je osećaj i promeniš mišljenje. Jako je pristrasna prema ljudima, verujem da ima lični animozitet ali nema potrebe da žali neke ljude jer ne vidim da nju niko ne žali. Tako, drago mi je što mogu da je komentarišem u ljubavnom odnosu. Sa Anđelom nemam nikakvu komunikaciju, poslaću njega u izolaciju - nominovala je Milica Veselinović.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod.

Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.